3 eidooiers
2 eierdopjes suiker
2 eierdopjes jenever
4 eierdopjes koffie
Alle ingrediënten samenvoegen en direct op het vuur kloppen tot een sabayon
Serveren in een mooi groot glas
Ode aan de borrel
3 eidooiers
2 eierdopjes suiker
2 eierdopjes jenever
4 eierdopjes koffie
Alle ingrediënten samenvoegen en direct op het vuur kloppen tot een sabayon
Serveren in een mooi groot glas
Op 23 en 24 november vindt de Jenevertasting plaats in het Groot Vleeshuis in Gent. De elf leden van O’de Flander staan er met hun assortiment jenevers, likeuren en gins.
[Read more…] about JenevertastingDe Sosseteit van de Gensche mannekes pies twielink en de Orde van de Oost-Vlaamse Meester-Distillateurs onthulden op vrijdag 27 september het Gents manneke pies in O’de Flander ornaat. Twee weken zal hij hierin pronken op zijn vaste stek gelegen aan de Kraanlei.
[Read more…] about Onthulling Gentse Mannekes Pies in O’de Flander ornaat!Giet het drankje zonder ijsblokken met behulp van een strainer (zeefje) uit in een antieke champagne coupe of cocktailglas. Werk af met appelsienzeste.
Orde van de Oost-Vlaamse Meester-Distillateurs vzw, p/a EROV, Charles de Kerchovelaan 189, 9000 Gent
09 267 86 10 | E-mail | Ons privacybeleid